Чому Makita диктує стандарти якості?

image description

Компанія Makita – справжній лідер серед виробників якісних ручних та електричних інструментів та аксесуарів. У чому секрет такого успіху? У Макіти завжди було бачення того, що неможливого не існує. Все, що необхідно, можна придумати та реалізувати. Саме такий підхід дав головний поштовх у розвитку компанії. Завдяки ініціативності, увазі до потреб оточуючих, розробці заходів безпеки та інновацій у галузі проектування та виробництва сьогодні Makita – це синонім якості та інвестицій у майбутнє.

Новаторський підхід

Ключ до ведення бізнесу - постійне прагнення інновацій та підвищення рівня технологій.< /p>

Яскраві приклади:

  • Система безпеки AVT
  • Технологія пиловловлення
  • Технологія зменшення енерговитрат за рахунок ергономічної конструкції
  • Дебютне застосування літій-іонних акумуляторів та зарядних пристроїв

*Makita – одна з перших компаній, що створила спеціалізований центр досліджень та розробок у Японії. Там інженери працюють над постійним удосконаленням продукції у всіх аспектах.

Виробництво

Makita виробляє свої інструменти на заводах по всьому світу, від штаб-квартири в Японії до США, Азії та Європи. В Україні ця компанія почала набирати своєї популярності ще у 2000-х. І сьогодні практично жодна українська майстерня чи завод не обходиться без інструменту Makita.

Завдяки налагодженій корпорації із заводів з виготовлення, збирання та тестування обладнання компанія гарантує безперервне виробництво високоякісних інструментів широкого призначення, таких як:

  • Електроінструменти (шуруповерти, болгарки, перфоратори, лобзики, дрилі, пили, шліфувальні машини, фрезери , пилососи, рубанки, відбійні молотки, степлери, цвяхозабивачі, ножиці по металу, радіоприймачі, штроборізи, вентилятори, кавомашини). газонокосарки, очисники, бензобури, подрібнювачі, мотопомпи, повітродуви). .
  • Витратні матеріали та аксесуари.
  • Лазерна техніка (дальноміри, лазерні рівні, штативи).

У “серце” виробничого процесу є головний принцип – «щоб створити хороший інструмент, потрібен хороший мотор». Makita докладає всіх зусиль, щоб переконатися, що їхні двигуни відрізняються найкращою якістю. Для цього використовуються найкращі сировинні матеріали та запчастини, з яких і виходять потужні та високопродуктивні двигуни.

Яскравий приклад: все арматурні вали та зубчасті колеса виготовляються лише з високоякісної чистої сталі. А для забезпечення кращої прохідності струму та термостійкості двигуна використовується виключно високоякісний магнітний мідний дріт. ul>

Головна візитна картка – бездротове обладнання.

Makita розробляє та виробляє інноваційні бездротові інструменти з використанням передових технологій, які дозволяють професіоналам використовувати їх для завдань, які раніше вважалися неможливими. Їхня мета в розробці бездротових інструментів для складання - забезпечити реальну цінність виробничої спільноти на підтримку процесу кріплення. Оскільки індустрія продовжує тенденцію до зниження витрат на складання при одночасному поліпшенні управління кріпленням, Makita позиціонується для надання широкого спектру користувацьких рішень, що використовують сьогодні пропозицію продукту, в той же час просуваючи технологічний розвиток у продукти наступного покоління.

Бездротові інструменти Makita невпинно з'являються на полицях магазинів і це не дивно, тому що переваг у них достатньо:

  • зниження енерговитрат
  • більше свободи у використанні
  • підвищена безпека на робочому місці

Це все, що потрібно майстру!

Короткий екскурс в історію

Все почалося 1915 року році в японському містечку Нагоя. Компанія розпочала продаж та ремонт освітлювального обладнання, двигунів та трансформаторів.
1935 - перші експортовані електрогенератори та двигуни до Радянського Союзу.
1938 - початок комерційної форми власності та створення Makita Electric Works, Inc.
1952 - перша бензопила, яку може використовувати одна людина.
1958 – перші продажі портативних електричних стругальних верстатів, перший продукт в Японії.
1969 - випуск моделі 6500D з акумуляторним живленням (перший електроінструмент, що перезаряджається).
1978 – запуск виробництва дриля 6010D (перший нікель-кадмієвий акумулятор), що перезаряджається.
1997 – випуск 6213D перезаряджуваного дриля (перший нікель-гідридний акумуляторний інструмент).
2005 – запущено модель TD130D (перший літій-іонний акумулятор), випуск найлегшої у світі бензинової ланцюгової пилки (DCS230TH).
2018 – інструменти Makita продаються у більш ніж 150 країнах світу.