Пневматика краще: степлер із найвищою продуктивністю

image description

Пневматика краще: степлер з найвищою продуктивністю

Пневматичний степлер або, як його ще називають, пневматичний пістолет для скоб – найвищий вид будівельного степлера. Ряд переваг ставить його на порядок вище механічних та електричних аналогів.

  • Висока продуктивність
  • Низкий ризик перегріву
  • Збільшена потужність
  • Найнижчий рівень шуму
  • Використовується в будь-яких приміщеннях
  • Не вимагає дозволів та навичок роботи
  • Компактність

*Якщо ви плануєте виконати кріпильні ремонтні або будівельні роботи максимально швидко за мінімальних витрат, пневматичний степлер – найкращий варіант.

;

Принцип роботи пневмостеплера

Цей інструмент для монтажу з'явився на ринку відносно недавно. За короткий час він встиг здобути довіру майстрів. Пневмостеплер має унікальну конструкцію та принцип роботи. Ударна сила реалізується стисненим повітрям, яке надходить у корпус пістолета з компресора. Кріпильні елементи вставляються в обойму магазину. При натисканні на курок циліндр з поршнем випускає частину стисненого повітря, і пускова система задіюється. так і універсальні.

Як правильно вибрати пневматичний степлер

Основні параметри, на які слід звернути увагу при виборі пневмостеплера, це вага, ударна сила, витрата повітря та тиск, ємність магазину, розмір кріпильних елементів.

Якщо говорити про масу, то слід врахувати, що практично всі пневмостеплери важать небагато. Проте чим легший інструмент, тим легше з ним працювати. Сила удару. Чим довші і товщі кріпильні елементи, тим більше сили знадобиться на удар. У середньому цей показник знаходиться у діапазоні 4-7 бар. У нашому магазині ви зможете підібрати варіанти із силою удару до 8.5 бар. Наприклад, пневмопістолет Makita AN943K: довжина скоби або цвяха може досягати 50 мм - і робота буде виконана відмінно.

*Щоб вибрати оптимальну силу удару для індивідуальних робіт, важливо враховувати щільність покриття. Чим вона вища, тим більше сили знадобиться.

Витрата повітря та тиску. Якщо ви працюєте з м'якими породами дерев, плівкою, фанерою або текстилем, не варто вибирати моделі з великим тиском та витратою повітря. Це буде неекономно. У разі роботи з твердими матеріалами та великими кріпленнями, економія не приведе ні до чого хорошого.
Обсяг магазину впливає виключно на вашу зручність. Якщо ви візьмете місткий магазин, вам не доведеться перезаряджати його кілька разів на хвилину. У нашому інтернет-каталозі представлені моделі з місткістю від 70 до 300 скоб.