Makita - від першого у світі електрорубанку до світової першості в електроінструменті

image description

Кожен майстер, будь то професіонал або любитель, знає, що висока якість – це головне в будь-якому інструменті чи техніці. Віддавати перевагу брендам-новачкам, продукція яких не перевірена часом, означає купувати кота в мішку. Прозвучить це тавтологічно, проте досвідчені майстри довіряють досвідченим виробникам. Один з найпопулярніших – Makita.

Короткий екскурс в історію компанії Makita

1915 – рік заснування перших майстерень. Відбулася ця подія у Японії, Масабуро Макіта. Початок виробництва електромоторів та генераторів.

До 1958 року – період становлення компанії, розширення виробництва, перші кроки на світовий ринок.

1958 – створення першого у світі електрорубанку.

1962 – офіційна реєстрація бренду під назвою Makita.

1969 – введення на світовий ринок дриля з акумулятором (модель 6500-D).

1978 – перший дриль із батареєю.

2005 – випущено найлегшу ланцюгову бензопилу.

На сьогоднішній день це – компанія, штаб-квартири якої розкидані по всьому світу. Це – бренд, якому по-справжньому довіряють. Це – виробник понад 350 типів інструментів.

*4500 аксесуарів випускається щорічно. Політика компанії допускає лише застосування рідних аксесуарів, які пройшли необхідні тести та призначені лише для інструментів Макіта.

Основна спеціалізація компанії – виробництво:

  • бурильного та свердлильного обладнання
  • ручних різаків
  • кутошліфувальних машин
  • пилососів
  • ручних інструментів
  • електрорубанків
  • бензопил
  • відбійних молотків

У чому успіх компанії, або Чому їй довіряють?

Компанія відрізняється тим, що вона максимально прислухається до своїх користувачів, удосконалюється та оптимізує виробництво. Якість гарантується багатьма тестами, які обов'язково проходить кожна одиниця перед надходженням на ринок.

Від гайки і до електродвигуна– перед складання все проходить контроль за найсуворішими стандартами японської техніки. Саме чудова робота, зносостійкість, зручність користування та оптимальна ціна зробили продукцію Makita еталоном якості та доступності по всьому світу!

Бренди зі статті