Що таке реставрація алмазних свердлів для підрозетників?

image description

У вартість нової насадки входять, звичайно, витрати на виготовлення корпусу. Він повинен витримувати великі механічні навантаження, тому виконується із міцних сплавів та без дефектів. Його ціна немаленька. Тому реставрація алмазної коронки для підрозетників — вигідна ідея. Компанія «Трейд Плюс» напрацювала великий досвід у цьому питанні.

Ми відновлюємо інструмент у заводських умовах на сучасному обладнанні із застосуванням напайок Distar. В основному технологічному процесі задіяно індукційне паяння струмами високої частоти (ТВЧ). З'єднуються деталі поміщаються в індукційну петлю, яку подається електричний ВЧ струм, зазвичай на частоті 1,0-1,7 кГц. Електромагнітне поле, що індукується, призводить до зонального нагрівання заготовки до температури 1000°С і вище. На місце стикування поверхонь наплавляється дротяний припій.

 

Пайка ТВЧ під час реставрації алмазних свердлів для підрозетників забезпечує:

    < li>високу точність позиціонування нових сегментів;
  • майже монолітну міцність з'єднання;
  • збереження початкової форми деталей — розігрів відбувається в локальній зоні.

При акуратному використанні алмазних коронок для підрозетників їх реставрацію можна проводити кілька разів.

 

 

Які коронки для підрозетників можна відновити?

Підприємство приймає корончасті алмазні свердла діаметром 68мм, 72мм та 82мм та інші розміри.

Нормальна безпечна робота інструменту після відновлення можлива в тому випадку, якщо корпус зберіг свої характеристики міцності. Перед тим, як відправити алмазний свердло для підрозетників на реставрацію, майстер проводить ретельну діагностику деталі. На ній повинні бути відсутні:

  • тріщини;
  • сколи;
  • вибоїни;
  • інші видимі ушкодження.

У корпусу має бути достатня товщина.

Ми не беремо гроші за безглузду роботу і даємо гарантію на відреставроване нами оснащення.

 

У чому перевага алмазних сегментів Distar для реставрації свердлів для підрозетників?

Це дуже якісні напайки. За багато років роботи з ними скарг від наших клієнтів не надходило. Ми використовуємо два типи діамантових сегментів:

  • DDS-W Т-Бетон — призначені для свердління цегляних, бетонних стін без армування або слабоармованих. Для роботи не потрібна рідина, що охолоджує.
  • ADTnS DLD CS-X — це напаювання з орієнтованим шаром, в яких алмазні кристали розташовані рівномірно. Завдяки цьому швидкість свердління залишається стабільною, а ресурс — на 15% вище. Добре справляється з бетоном, армованим залізним прутом.

Що вибрати для реставрації ваших свердлів для підрозетників, залежить від сфери застосування інструменту. У будь-якому випадку, відновлене оснащення набагато дешевше, ніж нове з аналогічними технічними характеристиками.

Нагадуємо: і нові, і реставровані алмазні корончаті свердла для підрозетників рекомендується використовувати без удару. і більш детальною інформацією можна в нашому каталозі.......

 

Категории зі статті